Un artist francez vede fotografia sub o altă formă

0
670

Fotografia începe să prindă o altă formă în zilele noastre. Tot mai mulţi artişti încearcă să diversifice puţin din banala fotografie adaugandui mici detalii care să o ajute să devină mult mai interesantă. Artistul francez Francois Dourlen vede fotografia sub o altă formă, vede exact ceea ce vrea să apară în fotogarfia sa. Cu toate că la momentul de faţă tot mai multe companii îşi dau silinţa pentru a scoate produse de ultimă generaţie se pare că artistul vrea să conceapă noi idei de fotografiere folosindu-se de acestea.
O fotografie bună trebuie să aibă de toate, să aibă lumina suficientă, să aibă personaje atractive şi elemente care să ofere un punct vizual de excepţie. În zilele noastre telefonul este folosit de cele mai multe ori pentru jocuri şi aplicaţii cât şi telecomunicaţii uitând şi de alte funcţii importante pe care le are. Majoritatea utilizatorilor sunt de părere că telefonul a devenit banal în comparaţie cu ceea ce scot producătorii pe piaţă. Tot mai multe device-uri devin atractive şi îi fac pe cumpărători să renunţe la banalul telefon în favoarea unor astfel de noi tehnologii.

Artistul francez încearcă să îmbine personajele din desene animate, filme şi jocuri în fotografiile sale, încearcă să introducă noi elemente diversificând totodată ceea ce se petrece în spatele fotografiei. Acesta de cele mai multe ori preferă să îşi publice creaţiile pe internet, atât pe Facebook cât şi pe Instagram.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.