Un simulator de pisici ilustrează efortul depus de acestea pentru a vă trezi

0
549

Cu toţii avem în grijă diferite suflete, fie că vorbim despre căţelul vecinei, fie că „pescuim” păianjeni sau ne aflăm în ipostaza de a fi tătici. Problematică este însă comunicarea cu aceste fiinţe, în special când ne aflăm în decursul unui moment important al vieţii şi ele sunt nemulţumite. Calvarul produs este imens, iar orientarea către o metodă, un procedeu, o tehnică de rezolvare a conflictului om-animal se produce lent.

Mulţumită unui simulator dezvoltat de către Will Herring, gradul de empatie nativ posedat este anodin deoarece jocul ne pune în ipostaza unei pisici. Contextul este unul des întâlnit, felina se află în aceeaşi încăpere cu stăpânul său şi are misiunea de a-i disturba somnul. Acest simulator de pisici a fost denumit My Garbage Cat Wakes Me Up At 3AM Every Day .

Dacă vă întălniţi zilnic cu această situaţie o să aveţi parte de aceeaşi cantitate de satisfacţie pe care o au şi pisicile voastre. Scopul jocului este formulat ţinând cont de regula celor 3 „C”, dar pentru a atinge acest obiectiv este necesar să utilizaţi opţiunile pe care le aveţi puse la dispoziţie : dărâmă totul până când stăpânul se trezește, folosește săgețile pentru a sări și a te mișca, apasă pe Z pentru a mieuna și plânge încontinuu, fă tot ce poți mai rău.

Pentru a câştiga acest joc trebuie să dispuneţi de abilităţile înnăscute ale unei pisici de a face viaţa un calvar. Dacă v-aţi pus în plan să consumaţi ton pentru a vă transforma în feline şi pentru a gândi asemeni pisicii de acasă este irelevant. Cea mai simplă metodă de a atinge obiectivul propus este utilizarea opţiunilor din joc şi repetarea mişcărilor efectuate de propria felină.

Grafica nu este izbitor de satisfăcătoare, ci mai degrabă este asemănătoare cu cea a Nintendo GameBoy. A supune fiinţa umană unui stres continuu poate deveni amuzant şi empatic laolaltă. Astfel, atingem două puncte importante : câştigăm jocul dacă deşteptăm din somn stăpânul şi dezvoltăm o atitudine pozitivă faţă de pornirile nepotrivite ale animalelor de companie.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.