Un ultim trailer spectaculos pentru Jurassic World

0
629

Doar câteva zile mai sunt până la premiera părții a patra a francizei Jurassic Park, intitulată Jurassic World iar ultimul trailer lansat de curând de producătorii filmului este de-a dreptul terifiant dar are și momente amuzante, ingrediente esențiale pentru ca toți cei care văd trailer-ul să-și cumpere bilete.

Chiar dacă numeroase secvențe ale filmului au fost deja văzute în trailer-urile anterioare sau în alt conținut publicitar, în acest ultim trailer există câteva informații interesante. Trailer-ul începe cu o secvență în care unul din îngrijitori pierde controlul unui porc nervos și cade în incinta reptilelor, forțându-l pe Chris Pratt (unul din personajele principale) să exerseze hipnoza asupra dinozaurilor, astfel încât să devină o metodă de împiedicare a reptilelor să mănânce oameni.

2

In acest ultim trailer toți dinozaurii urmăresc să rupă totul, până și cei prietenoși par să poftească măcar la o mușcătură din persoanele care le întâlnesc. Si toată această situație critică se datorează Corporației Patel, proprietara afacerii, care nu e mulțumită de numărul vizitatorilor ce vin să vadă cu ochii lor dinozaurii reanimați cu ajutorul unor tehnici speciale. Pentru a spori vânzările, aceasta comandă crearea unui nou dinozaur, neobișnuit, pentru atragerea mai multor vizitatori pe Isla Nublar.

3

Astfel se naște Indominus Rex, uriașul monstru ce e gata să ucidă absolut orice viețuitoare întâlnită, indiferent că e om, dinozaur sau orice altceva. Pentru a opri aceste fălci uriașe, oamenii au nevoie de arme uriașe, exact așa cum se observă în acest ultim trailer în care o muzică adecvată te înfioară dar în același timp te transformă într-un cert cumpărător al unui bilet.

In urma acestui ultim trailer așteptările producătorilor prognozează o uriașă asistență ce va umple sălile la premiera din acest week-end, speculându-se deja mai multe continuări ale acestui terifiant Jurassic World, peliculă a cărei concluzie îmi pare a fi faptul că omul nu va reuși niciodată să controleze natura. Sau poate mă înșel?

https://www.youtube.com/watch?v=S-rhHH417uo

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.