USS Enterprise a ”aterizat” în sediul unei companii de gaming din China

0
800

Sunt nenumărate modurile în care ”Trekkies”, fanii celebrului serial Star Trek își pot exprima dragostea lor pentru absolut orice ține de personajele sau lucrurile din îndrăgitul serial.

De la replicile scaunului căpitanului Kirk și până la urechile ascuțite ale vulcanianului Spock fanii au copiat tot ce se putea din decorurile admirate în episoadele serialului, unii ajungând să imite design-ul interiorului navei Enterprise chiar în propria locuință.

3

Ce ai face însă dacă ai fi nu numai un fan declarat al Star Trek ci și CEO al unei companii de software multimilionară în dolari ? Cu siguranță vei putea trece la următorul nivel, exact ceea ce a făcut Liu Dejian, CEO la NetDragon Websoft, potrivit Mashable.

4

Acesta a construit nici mai mult, nici mai puțin sediul companiei sale astfel încât să arate atât în exterior cât și în interior exact ca nava interstelară USS Enterprise. In plus, Liu Dejian a achiziționat și toate drepturile de acordare a licențelor serialului Star Trek de la CBS care este compania-mamă a CNET.

Clădirea ce imită USS Enterprise a costat 160 de milioane de dolari și a fost finalizată anul trecut. Un utilizator Youtube a postat un clip în care clădirea este filmată de sus, cu ajutorul unei drone ce face câteva ture de jur împrejurul acesteia. Din  motive de securitate, realizatorul filmării a mers pe principiul ”hacktron”, contul său nemaiavând alte filmări sau informații în afara acestui clip video.

Potrivit aceleiași surse, Mashable dezvăluie că interiorul clădirii mai adăpostește câteva lucruri interesante cum ar fi replica display a dinozaurului numit Stan, descoperit în Dakota de Sud în 1987. Interiorul clădirii ar avea exact ca în film porți glisante  gigantice din metal, înalte de 30 de picioare (ceva mai mult de 9 metri) care oferă acces instantaneu de la parter la etajul al treilea, precum și uși automate mai mici, glisante și ele, ce fac intrarea în fiecare zonă de lucru.

Oare angajații companiei NetDragon Websoft au senzația că lucrează pe Terra sau cred că fac parte din echipajul celebrei nave interstelare?

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.