Va fi noul film ”Valerian” al celebrului Luc Besson, ”al șaselea element” ?

0
681

Cu o carieră cinematografică de peste trei decenii, Luc Besson se poate considera unul din cei mai prolifici regizori, scenariști și producători francezi din toate timpurile.

Filmele sale au fost apreciate întotdeauna de publicul larg, începând cu ”Subway” (1985) și ”Nikita” (1990), continuând cu ”Leon” (1994), ”The Fifth Element” (1997), ”District 13” (2009), ”Colombiana” (2011) și terminând cu ”Lucy” (2014), Luc Besson a demonstrat că talentul său de a ține spectatorii cu ”sufletul la gură” nu ține cont de genul filmului, fie că este de acțiune, științifico-fantastic sau altceva.

Dacă seriile ”Taxi” și ”Transporter” au adus filmul de acțiune la niște cote inimaginabile, se pare că cel mai mare succes al său înregistrat cu ” The Fifth Element ” l-au făcut pe Luc Besson să încerce mereu un alt best-seller SF dar se pare că nici seria ”Taken” și nici ”Lucy” nu s-au ridicat la valoarea filmului ”The Fifth Element”.

De curând, celebrul regizor francez a anunțat pe Twitter că la sfârșitul acestui an va da startul filmărilor la un nou proiect SF ce va avea premiera în 2017.

Intitulat ” Valerian and the City of a Thousand Planets” scenariul noii pelicule va fi inspirat dintr-o celebră serie de benzi desenate franceze, ”Valerian și Laureline”, ce are o istorie de peste patru decenii.

2

Protagoniștii acestui mix de aventură și călătorie în timp din secolul 28 sunt un bărbat curajos și partenera sa roșcată și sexy, amândoi contribuind la protecția Terrei și a altor planete de amenințările pesonajelor malefice, folosindu-se de capacitatea de a călători în spațiu și timp.

Personajele principale vor fi interpretate de Dane DeHaan ( a jucat rolul Green Goblin în ”The Amazing Spider Man 2”) și Cara Delevingne ce va fi văzută în iulie la premiera filmului ”Paper Towns” regizat de John Green.

14

Luc Besson va semna scenariul și regia acestui nou SF cu pretenția de depășire a popularității filmului ” The Fifth Element”, producția rămânănd în familie, fiind realizată de Virginie Besson Silla (soția regizorului) ca reprezentantă a EuropaCorp, compania ce va finanța, produce și distribui ” Valerian and the City of a Thousand Planets”.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.