Vara aduce noi reduceri pentru iubitorii jocurilor pe Steam

0
611

Cei de la Steam au o strategie bine definită atunci când vine vorba de oferte, venind de cele mai multe ori cu o sumedenie de reduceri la cele mai bune şi mai jucate jocuri.
Dacă anul trecut reducerile de vară pe platforma Steam au început pe 14 iunie, ei bine de data aceasta totul va porni cu câteva zile mai devreme, oferindu-le astfel oportunitatea jucătorilor de a cumpăra din timp unele dintre cele mai bune jocuri din lume. Cu siguranţă gaming-ul nu va lipsi vara aceasta din casele pasionaţilor, pe lângă plajă şi piscină cât şi ieşiri în parc cu prietenii, jocurile ne ocupă o mare parte din timp. Pentru a fi cu un pas înaintea tuturor şi a facilita jucătorii, cei de la Steam va oferă un set important de reduceri pentru luna iunie.

Campania reducerilor Steam Summer Sale, aşa cum a fost denumită de către dezvoltatori, vine în pachet cu unele dintre cele mai bune oferte la jocurile voastre favorite. Începând cu data de 11 iunie şi până pe 20 iunie 2015, veţi putea beneficia de ofertele celor de la Steam, veţi putea achiziţiona cele mai bine vândute jocuri de anul acesta şi nu numai. Aşadar, puneţi-vă bani pe card, că încep reducerile, încep să scadă preţurile la jocurile mult visate de pe platforma Steam.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.