Vezi cum arată noua serie Acer Predator, o linie de device-uri destinate gamerilor

0
870

Acer tocmai a prezentat noua serie Predator, o linie de device-uri destinate gamerilor care va fi lansată la sfârșitul lui 2015. Începând cu al treilea sfert al acestui an, compania va lansa pe rând un desktop, un laptop și o tabletă, toate acestea vor fi menite să ofere împătimiților de gaming o experiență de neuitat. Potrivit CEO-ului Jason Chen, succesul seriei V Nitro i-a determinat pe cei de la Acer să se axeze în continuare pe produse dedicate pasionaților de jocuri. Spre deosebire de V Nitro însă, toate produsele liniei Predator arată ca niște adevărate device-uri de gaming.

Laptopul Predator va fi disponibil în două variante, una cu display de 15 inch și una cu display de 17 inch. De asemenea va avea butoane programabile care vor putea fi personalizate în funcție de joc și, ceea ce Acer descrie ca fiind masiv, un sistem de răcire puternic care să ajute la rularea cât mai lină a computerului. Ambele variante vor fi lansate în al patrucea sfert al acestui an. Acer s-a ferit însă să dea prea multe detalii despre specificațiile tehnice ale desktop-ului care urmează să fie lansat ceva mai devreme decât cele două laptopuri. Tot ce au declarat este că acesta va dispune de componente de  ultimă generație, de la placa video până la placa de bază și procesor.

Tableta Predator va beneficia de patru difuzoare dispuse frontal iar cei de la Acer spun că va oferi feedback haptic pe parcursul rulării jocurilor, similar cu cel întâlnit la gamepadurile consolelor.

Pe lângă aceste trei device-uri, Acer va lansa și un monitor curbat pentru gaming cu un display de 35 inch și format 21:9. Acesta va avea suport pentru N-Vidia’s G-Sync și sunet DST.

La prima vedere, Acer pare a fi un competitor puternic pentru Alienware, Razer și alte companii specializate pe hardware-ul de gaming, însă cum am menționat și mai sus, compania nu a oferit încă prea multe detalii legate de specificațiile noilor produse.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.