Vezi noua metodă de interacționare cu dispozitivul tău

0
598

În prezent, putem interacționa cu dispozitivele noastre în mai multe moduri: prin voce, gesturi, ochi, precum și prin simpla apăsare a tastelor. Ei bine, cei de la Synaptics cred că este nevoie de o altă metodă: SmartBar

Miercuri, Synaptics a anunțat că tehnologia lor SmartBar va fi valabilă pentru tastaturile Tt eSPORTS, divizia de accesorii pentru gaming de la Thermaltake. Având în vedere că Synaptics a inventat touchpad-ul, nu este surprinzător faptul că ei vor să îl introducă în bara de spațiu sau spacebar; de fapt, ei vor să introducă câte un touchpad în fiecare buton de pe tastatură. Huibert Verhoven, vice președintele senior și managerul general al diviziei de marketing al companiei Synaptics, a declarat că societatea a reușit să își extindă prezența în industria PC datorită noii tehnologii inovatoare, SmartBar. Verhoven a mai adăugat că Synaptics a activat mai ales în domeniul laptop-urilor și că ei sunt dornici să experimenteze tehnologia lor și pe sistemele desktop, de asemenea, iar acest lucru este o extensie naturală a soluțiilor lor și este doar umatorul pas în misiunea lor de a avansa în continuare revoluția interfeței umane.

synaptics

Tehnologia SmartBart este de fapt o interacționare cu bara de spațiu care funcționează exact ca un touchpad, doar că mult mai mic. Puteți reproduce o parte dintre gesturile deja existente precum: să atingeți spacebar-ul pentru a mari imaginea sau să navigați pe internet. Au fost adăugate și alte gesturi mai unice, cum ar fi modalitatea mai rapidă de a mări înainte și înapoi între ferestrele deschise sau elementele din meniu și comutarea între funcțiile macro.

Synaptics a mai declarat, de asemenea, că soluția lor biometrică de identificare a amprentei digitale pentru sistemele desktop va fi introdusă pentru mouse-urile produse de LiteON, Thermaltake, SolidYear și EVGA și va fi prezentată la Computex 2015. Acest lucru pare inutil, dar se pare că elimină necesitatea de a avea un cititor de amprente integrat în laptop-ul tău, mai ales dacă vrei să îți instalezi Windows 10 Hello.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.