Vivo XPlay 5, primul telefon cu 6GB de memorie RAM

0
753

În contextul în care tot mai mulţi dezvoltatori caută să iasă în evidenţă atât cu performanţa cât şi cu design-ul telefonului, se pare că o companie din China îşi doreşte pe deplin să aducă performanţa la cel mai înalt nivel, având pe linia de dezvoltare un produs care cu siguranţă va fi unic în lume, asta datorită în special capacităţii exagerate de memorie RAM, respectiv 6GB.

Zvonurile cu privire la lansarea unui astfel de terminal au apărut încă de acum câteva luni, când în motoarele de testare şi rankare a terminalelor mobile îşi făcea prezenţa un device cu numele de Vivo Xplay 5. Telefonul, potrivit testelor efectuate în Antutu Benchmark va aduce odată cu memoria RAM şi un procesor capabil de performanţe extrem de avantajoase, Snapdragon 820 de la Qualcomm.

1

Dezvoltatorii nu s-au putut abţine şi au publicat pe internet câteva imagini cu viitorul Vivo Xplay 5, mai mult decât atât au făcut publică şi o eventuală dată de lansare. Potrivit informaţiilor oferite de aceştia, primul telefon cu o capacitate de 6GB RAM va fi prezentat în cadrul unei conferinţe pe data de 1 martie, urmând ca la scurt timp terminalul să ajungă pe piaţă.

2

Noul Vivo Xplay 5 pare mai de grabă o replică a recent lansatului Galaxy S7 Edge, având în special anumite elemente extrem de comune, precum ar fi display-ul rotunjit pe ambele margini, inclusiv şi dimensiunea de 5.5 inch. De asemenea, display-ul corespunde cu desăvârşire noilor trenduri de pe piaţă, beneficiind de tehnologia Quad HD care îi va oferi utilizatorului imagini de cea mai bună calitate. Nu putem încheia acest tutorial fără să aducem în vedere şi partea foto/video a lui Vivo Xplay 5, el dispunând de două camere, respectiv una principală de 16 megapixeli şi una secundară de 8 megapixeli.
Din păcate producătorii nu au oferit nicio informaţie cu privire la preţul noului device, nici măcar confirmarea că va fi disponibil şi pe pieţele din Europa.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.