Youtube a lansat o unealtă de cenzură a clipurilor video

0
565

Youtube a lansat de ceva timp o platformă integrată în propriul modul de editare video pe baza căruia utilizatorii îşi pot modifica clipurile pentru a eficientiza modul de producţie, nemaifiind nevoie neapărat de intervenția unui software specializat, care la final să solicite la maximum partea hardware a computerului pentru a randa produsul finit.

Mai mult decât atât, Youtube a integrat şi o funcţie specială editorului video, prin intermediul căreia oamenii pot să cenzureze anumite cadre, fără să piardă timp preţios pentru republicarea videoclipului. În general platforma de editare Youtube s-a bazat pe decuparea şi stabilizarea imaginii, însă cu noile update-uri, utilizatorii dispun de o gamă mult mai variată de „unelte” pentru editare.

ggg

În noile update-uri, dezvoltatorii Youtube au integrat şi un modul pentru cenzurarea anumitor elemente din imagine, astfel încât atunci când ai filmat un obiect ce ar putea cauza canalului tău de Youtube, să îl poţi cenzura fără nici un fel de problemă. Alternativa dezvoltată de aceştia este cu mult mai eficientă, ţinând cont că în trecut pentru a executa o asemenea operaţiune era nevoie de descărcarea conținutului video pentru a fi editat şi randat ca mai apoi să fie urcat pe internet.

Nu este prima dată când cei de la Youtube încearcă să introducă o asemenea unealtă în modulul de editare video, în 2012 lansând pentru prima dată un serviciu asemănător şi foarte limitat, oferindu-ţi oportunitatea de a cenzura doar fețele umane. Acum cu noul modul limitările nu îşi mai fac apariţia, lăsând mână liberă oricărui utilizator să cenzureze după bunul plac.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.