Windows 10 NU licențiază versiunile piratate!

0
700

Cei de la Microsoft sunt destul de neclari când vine vorba de noul Windows 10. Acum ceva timp au apărut știri cum că aceștia ar oferi posibilitate de upgrade de pe orice versiune Windows licențiată sau piratată.

Bineînțeles că aceștia se vor ține de cuvânt, însă tot ei „au uitat” să menționeze ce urmează după ce efectuezi acest upgrade.

Multă lume se bucura de vestea transmisă de marea companie, și știrea a făcut ravagii pe internet. Utilizatorii erau în sfârșit bucuroși că vor putea avea propriul lor Windows 10 licențiat. Totul părea mult prea frumos.

Însă e chiar așa cum pare? Desigur că nu! Toată ideea a fost prezentată cu intenția de a-și vinde mai bine produsul. Și au și reușit!
Asta înseamnă că vei putea efectua un upgrade de la Windows XP, sau Windows 7, totul va decurge bine până în momentul în care îți va spune că versiunea de Windows nu este licențiată.

Mai mult decât atât, veți fi alarmați periodic cu mesaje enervante de tip pop-out că versiunea trebuie activată. De parcă nu era destul, cei de la Microsoft au venit cu o idee și mai genială: vor opri computerul din oră în oră!

Idei duse la extrem, cu scopul de a-și vinde produsul. Idei de marketing geniale, care mai mult ca sigur vor da roade și le vor aduce profitul mult așteptat.

Pentru cei care au crezut, sau poate încă mai cred că cei de la Microsoft vă oferă ceva gratis, ar trebui să vă mai gândiți o dată. Nimeni nu vă dă nimic gratis (Poate cei de la Ubuntu. Cel puțin până când își formează un număr mai rezonabil de utilizatori)!

În principiu, cei de la Microsoft nu și-au schimbat în nici un fel politica, însă au venit cu o idee genială de marketing. Nu au promis nimic, și cu toate astea au reușit să „manipuleze” milioane de oameni!

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.