Windows 7 rulează mai nou și pe smartphone-uri Asus ZenFone 2

0
565

Este palpitant să încerci diferite lucruri noi și trucuri cu gadgeturile din dotare. Nu este nici o noutate în faptul că iubitorii de gadgeturi încearcă să utilizeze aceste dispozitive în alte moduri decât în cele obișnuite.

Mințile trăsnite au căpătat o fixație pentru platforma Android și trebuie să le recunoaștem meritele. Unele lucruri realizate din mai mult sau mai puțin exces de zel sunt într-adevăr curioase și interesante. Acestea fiind spuse, unul dintre utilizatorii forumului XDA-Developers, ycavan, a reușit să ruleze cu succes Windows 7 pe un smartphone Asus ZenFone 2, al cărui sistem de operare era la origine cea mai nouă versiune Android. De menționat faptul că platforma hardware a unui Asus ZenFone 2 este asigurată de un procesor Intel Atom, ceea ce-i conferă o memorie RAM suficientă facilitând astfel, o cale ușoară de intruziune și modificare a sistemului.

ycavan a precizat și motivul acțiunii sale. Era doar „curios să vadă dacă Windows rulează cu o viteză apropiată de cea nativă.” Cu siguranță nu este perfect,€“ nu există un suport Direct 3D, spre exemplu dar funcționează, cu toate că display-ul de 5.5 inci al ZenFone 2 pare prea mic pentru un sistem de operare desktop complet.

Pe forumul XDA-Developers a fost postat până și un tutorial pentru cei care vor să se mândrească în viitor cu o astfel de realizare, deși o operațiune de acest gen necesită un nivel avansat de cunoștințe în domeniu, în special în tehnici de hacking.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.