Acasă Telefoane Windows 7 rulează mai nou și pe smartphone-uri Asus ZenFone 2

Windows 7 rulează mai nou și pe smartphone-uri Asus ZenFone 2

0

Este palpitant să încerci diferite lucruri noi și trucuri cu gadgeturile din dotare. Nu este nici o noutate în faptul că iubitorii de gadgeturi încearcă să utilizeze aceste dispozitive în alte moduri decât în cele obișnuite.

Mințile trăsnite au căpătat o fixație pentru platforma Android și trebuie să le recunoaștem meritele. Unele lucruri realizate din mai mult sau mai puțin exces de zel sunt într-adevăr curioase și interesante. Acestea fiind spuse, unul dintre utilizatorii forumului XDA-Developers, ycavan, a reușit să ruleze cu succes Windows 7 pe un smartphone Asus ZenFone 2, al cărui sistem de operare era la origine cea mai nouă versiune Android. De menționat faptul că platforma hardware a unui Asus ZenFone 2 este asigurată de un procesor Intel Atom, ceea ce-i conferă o memorie RAM suficientă facilitând astfel, o cale ușoară de intruziune și modificare a sistemului.

ycavan a precizat și motivul acțiunii sale. Era doar „curios să vadă dacă Windows rulează cu o viteză apropiată de cea nativă.” Cu siguranță nu este perfect,€“ nu există un suport Direct 3D, spre exemplu dar funcționează, cu toate că display-ul de 5.5 inci al ZenFone 2 pare prea mic pentru un sistem de operare desktop complet.

Pe forumul XDA-Developers a fost postat până și un tutorial pentru cei care vor să se mândrească în viitor cu o astfel de realizare, deși o operațiune de acest gen necesită un nivel avansat de cunoștințe în domeniu, în special în tehnici de hacking.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here