Xiaomi Mi5 s-a vândut în proporţii uriaşe în China

0
584

Deşi are doar o săptămână de când a fost lansat, Xiaomi Mi5 a reuşit să ajungă în fruntea celor mai vândute gadgeturi în China.

Se pare că noul telefon a celor de la Xiaomi ia convins în totalitate pe utilizatori că este un produs de top, în ciuda faptului că nu este la fel de scump precum un telefon de acelaşi calibru. Se pare că dezvoltatorii au găsit o cale mai accesibilă pentru cumpărători, adaugând totodată materiale de bună calitate dar şi un preţ pentru toate buzunarele.

d2

În doar o săptămână de la lansare, peste 17 milioane de oameni s-au înregistrat pentru precomandă, ceea ce dovedeşte că este cu adevărat un telefon conform aşteptărilor. La doar câteva minute de la punerea telefonului la vânzare, stocul a fost epuizat, fiind extrem de uimiți chiar si producătorii că într-un timp atât de scurt s-a vândut o cantitate uriaşă de telefoane.

d3

Acum, că numărul precomenzilor creşte din ce în ce mai mult, cei de la Xiaomi au dat drumul la o nouă serie de producţie, urmând ca abia peste cateva luni să aibă suficiente unităţi pentru a face faţă numărului mare de telefoane comandate.

d4r

Xiaomi Mi 5 este un telefon care se poate lăuda din mai multe puncte de vedere. Începând de la peformanță şi până la design, telefonul păstrează cele mai importante elemente, aducând o experienţă de utilizare de cea mai bună calitate. Vorbind strict despre puterea de procesare a acestuia, telefonul dispune de 3GB de memorie RAM pentru ediţia de 32/64 GB spaţiu de stocare şi 4GB de memorie RAM cu 128 GB spaţiu de stocare pentru varianta specială cu ceramică. Toate variantele de telefoane dispun de un display de 5 inch 1080p cât și de un procesor Snapdragon 820, unul dintre cele mai bune modele de pe piaţă, raportat la calitate – preţ.

Potrivit informaţiilor oferite de cei de la Xiaomi, compania a pregătit 4 milioane de unităţi pentru lansare, însă numărul de cereri a fost de 4 ori mai mare, acum având nevoie de precomenzi pentru a reuşi să ţină pasul cu vânzările.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.