YouTube lansează un site doar pentru gameri

0
637

Gigantul site de video YouTube, a anunţat săptămâna trecută, înainte de evenimentul Electronic Entertainment Expo, că doreşte să lanseze o aplicaţie separată şi un site special, dedicat împătimiţilor de jocuri video. Directorul global YouTube pe conţinut gaming Ryan Wyatt, a prezentat în premieră YouTube Gaming, în cadrul unui eveniment la YouTube Space LA. Acesta a declarat că, YouTube Gaming va fi o destinaţie pentru utilizatorii care doresc să găsească transmisiuni live, videoclipuri cu jocuri sau personalităţi pe Internet.

Directorul Ryan Wyatt, spune cu părere de rău faptul că, pe YouTube există un număr mare de utilizatori de jocuri iar aceştia nu au încă un website dedicat lor în totalitate. Noua aplicaţie şi site-ul sunt pregătite să fie lansate în Marea Britanie şi SUA în această vară şi va cuprinde pagini individuale pentru un număr de minim 25.000 de jocuri. Jonathan Terleski care este designerul de produs YouTube a demonstrat că, dacă un utilizator caută un anume cuvânt pe aplicaţia YouTube Gaming, ca de exemplu cuvântul „call”, va găsi prima dată jocul „Call of Duty” şi nu melodia lui Carly Rae Jepsen „Call Me Maybe”.

Cei de la YouTube doresc de asemenea, să dezvolte experienţa utilizatorilor în privinţa jocurilor live şi competitive, cunoscute sub numele de e-sport, prin crearea unor legături singulare care pot fi partajate mai uşor. Viitorul site YouTube Gaming este construit pentru gameri de către gameri, a mai declarat Ryan Wyatt. Vă întrebaţi de ce face YouTube această mişcare? Răspunsul vine de la faptul că, Amazon a cumpărat în 2014 site-ul Twitch, recunoscut pentru streaming video. Achiziţia lui a costat un miliard de dolari şi are în prezent peste 100 milioane de utilizatori care urmăresc în jur de 1,5 milioane de transmisii lunar.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.