Enrique Iglesias a aflat pe propria piele că dronele pot fi periculoase

2
1043

Un incident nedorit s-a întâmplat în timpul concertului celebrului cântăreț Enrique Iglesias susținut în Tijuana, Mexic. Pentru a lua pulsul întregului public participant la concert, organizatorii acestuia au introdus în spectacol o dronă înzestrată cu o cameră foto care avea menirea de a surprinde de undeva de sus diferite instantanee ale publicului în delir.

Scenariul care mai fusese încercat cu succes în cadrul unor spectacole anterioare, presupunea prinderea dronei de către artist îm momentul în care aceasta se apropia de cântăreț asemenea unei păsări dresate. De data asta se pare că Enrique Iglesias n-a mai apreciat corect zona inferioară a dronei pe care o putea prinde cu mâna în condiții de siguranță și a fost rănit de o elice a acesteia.

Degetele mâinii sale drepte au fost lovite destul de rău, artistul deși sângerând a preferat să-și continue prestația în fața fanilor încă o jumătate de oră de la producerea nedoritului incident. Pe parcursul acestor 30 de minute sângerarea a continuat în ciuda faptului că artistului i s-a acordat primul ajutor, rănile fiindu-i bandajate imediat.

1

Acest fapt a dus la întreruperea concertului și transportul urgent al cântărețului către aeroportul din Tijuana de unde a zburat imediat către Los Angeles pentru a fi consultat de un medic specialist.

O parte din cei 12,000 de fani prezenți la Plaza de Toros de Playas au postat pe conturile lor personale ale principalelor rețele de social-media fotografii ale artistului de 40 de ani având mâna însângerată.

Deocamdată nu au fost oferite public informații despre cât de grave sunt rănile suferite de Enrique Iglesias, astfel încât fanii din toată lumea să afle dacă acesta va putea continua turneul său mondial intitulat ”Sex and Love” din care făcea parte și concertul din Tijuana.

Având în vedere că următorul concert este programat abia în luna iulie în Mexico City, numeroșii admiratori ai cântărețului din metropola mexicană speră ca artistul să nu fi suferit răni prea grave și să se recupereze între timp, astfel încât concertul să nu fie anulat.

https://www.youtube.com/watch?t=64&v=zbsUsx_dqq0

DigiPedia

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.